Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 25 september 2021

Dit zijn onze kandidaten voor 2022

De leden van D66 Enschede hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 vastgesteld. D66-lijsttrekker Gertjan Tillema is trots op de lijst met maar liefst 35 kandidaten. Hij kijkt ernaar uit om volgend jaar met dit team een goed verkiezingsresultaat neer te zetten.

Voorzitter Maria Walters: “Onze leden hebben een mooie lijst gekozen met een mix van aanstormende talenten en ervaren politici. Al onze kandidaat-raadsleden zitten vol ambitie en willen zich met hart en ziel inzetten voor Enschede. Aan ieder van deze D66’ers zou ik mijn stem zeker toevertrouwen.”

Lijsttrekker Gertjan Tillema: “Met veel Enschedeërs gaat het goed, maar teveel mensen missen de boot. Om deze groeiende tweedeling aan te pakken zetten we in op kansengelijkheid en onderwijs. Dat we in Enschede meer zullen moeten doen aan duurzaamheid vinden wij logisch. Dat verdient de volgende generatie. Met dit team kunnen we dat.”

De volledige D66-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing is als volgt:

 1. Gertjan Tillema
 2. Linsey van der Veen
 3. Maschja Baas
 4. Margarita Jeliazkova
 5. Annemarie Dedden e.v. Laun
 6. Magdalena Rennert
 7. Rens Weustink
 8. Sjoerd Helfrich
 9. Vic van Dijk
 10. Anas Kjidaâ
 11. Jan-Gert Zevenbergen
 12. Michon Hesselink
 13. Pramod Agrawal
 14. Nik Huisintveld
 15. Hugo Stolker
 16. Daniël de Jong
 17. Shing Long Lin
 18. Marleide Peeters Weem
 19. Bart Molenkamp
 20. Menno Hoeksema
 21. Milan Wolf
 22. Niels van Elk
 23. Marco Vredegoor
 24. Ada Steenhuis
 25. Joris Sprangers
 26. Maria Walters
 27. Marcel Fekkes
 28. Ivo van Hurne
 29. Ruud Hoemakers
 30. Fred Leonards
 31. Jan van Lijf
 32. Martijn Braber
 33. Jasper Kerkwijk
 34. Frans van Vught
 35. June Nods