Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 20 maart 2018

D66 kiest voor goed wonen in een gezonde en duurzame stad

Het is belangrijk dat je in Enschede goed kunt wonen: mooi, betaalbaar en in een schone wijk. Daarom willen we meer huizen duurzaam maken. We willen meer inzetten op het schoonmaken van de stad. Dat begint met mensen die geen afval op straat of in de natuur gooien. Met zonnepanelen op daken, zonneparken en windmolens waar het kan zorgen we voor goedkope en schone energie.

  • D66 wil meer groen in de stad.
  • D66 gaat voor een breed aanbod aan culturele voorzieningen.
  • D66 wil mensen helpen om hun huis, bedrijf of school te verduurzamen.

D66 wil de groene leges voortzetten. Dit is een regeling waarbij voor het bouwen van een duurzaam gebouw de leges worden kwijtgescholden. D66 gaat voor investeren in de binnenstad, veiligheid in de wijken en bereikbaarheid, zodat je in Enschede goed kan wonen en werken.

Wil je meer weten over onze standpunten? Kijk dan hier voor meer standpunten van D66 Enschede of download het volledige verkiezingsprogramma hier.