Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 7 april 2017

Thema/discussie avond over de Zorg

Op 25 april a.s. organiseert de programma commissie een thema/discussie avond over de zorg. Wat gaat er goed en waar liggen nog knelpunten? Tijdens deze avond bespreken wij een aantal actuele thema’s omtrent zorg en het verkiezingsprogramma.

D66 Enschede en de zorg

De zorg is altijd in het nieuws en is daarmee een onderwerp dat vele van ons raakt. Tijdens de thema avond komen D66 Enschede en geïnteresseerden bij elkaar om in discussie te gaan over actuele onderwerpen. Wat speelt er op dit moment? Wat is onze wens voor Enschede op zorggebied voor de komende 4 jaar? Hoe kan D66 het verschil maken?

U bent allen van harte uitgenodigd om mee te discussiëren.  De avond start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00/21.30 uur en wordt gehouden in het gebouw van Humanitas aan de Oldenzaalsestraat 3 te Enschede. Voor vragen kunt u contact op nemen met Vic van Dijk via e-mail ppc@d66enschede.nl

Thema avond Zorg

  • aanvang: 20.00 uur
  • locatie: Humanitas, Oldenzaalsestraat 3 te Enschede