Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 5 maart 2017

Uitslagenavond D66 Twente

Op woensdag 15 maart kiest Nederland, het belooft erg spannend te gaan worden! Hoe zal D66 het gaan doen in de verkiezingen? Krijgen we ook een Twent in de Tweede Kamer..? Graag nodigen wij alle leden van de Twentse D66-afdelingen uit om op woensdag 15 maart het glas met ons te komen heffen. Vanaf 20.30 uur zijn jullie allen welkom in café CP te Enschede voor een uitslagenavond.

D66 Twente-feest

Het lijkt ons leuk om met veel mensen te kunnen proosten op mooie uitkomst. Samen terugkijken op een mooie Twente campagne en samen de uitslagen af wachten. Vandaar dat het Campagne-team van Jaimi van Essen en afdeling Enschede dit graag voor jullie willen organiseren. Doen jullie mee?

  • Datum:  woensdag 15 maart 2017
  • Tijd:  vanaf 20.30 uur
  • Waar:  café CP, Langestraat 58-60 te Enschede (t.o. Jacobuskerk op de Oude Markt)

Aanmelden

Kom jij ook mee proosten? Laat het ons weten via volgende aanmeldlink.