Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 2 maart 2017

D66 Enschede gaat op speeddate met kiezers

“Ga ik stemmen, op wie ga ik stemmen, of wat vindt welke partij waarvan?”. Veel mensen hebben nog geen keuze gemaakt of hebben vragen voor de politiek. Op 15 maart zijn echter al de Tweede Kamer verkiezingen! Om mensen de kans te geven om hun vragen te stellen, organiseert Bibliotheek Enschede speeddaten met de politiek. Op dinsdag 7 maart en donderdag 9 maart zullen er in de bibliotheek speeddate sessies worden gehouden om ruimte te bieden voor al die vragen. Uiteraard is D66 Enschede ook van de partij en gaat op speeddate! Om hierin alle vragen te beantwoorden van kiezers.

Speeddate

De Bibliotheek in Enschede wil jongeren en volwassen een kans geven om een goede keuze te kunnen maken. Hiervoor kunnen stemmers met politici in gesprek gaan tijdens een speeddate. Om zodoende op een luchtige en speelse manier politiek en stemmen bespreekbaar te maken. Mensen kunnen rechtstreeks in gesprek en hoeven niet naar urenlange debatten te luisteren. Iedereen kan direct antwoord krijgen op de vragen waar hij of zij mee worstelt.

Jongeren en volwassenen

Op dinsdag 7 maart zijn er speedates speciaal voor jongeren in Enschede. Vervolgens zal er op donderdag 9 maart de mogelijkheid zijn voor een speedate voor volwassenen. D66 raadslid Janarthanan Sundaram zal alle jongeren en volwassenen de kans geven al hun vragen te stellen in een speeddate. Op donderdag 9 maart zal ook Jaimi van Essen (no. 30) aanwezig zijn om te gaan speeddaten en vragen te beantwoorden.

Beide avonden zullen om 19.30 uur starten en zijn gratis toegankelijk. De speeddates zijn in de Centrale Bibliotheek aan de Pijpenstraat 15 in Enschede.