Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 25 januari 2017

Praat mee over de toekomst van Enschede op 7 februari!

Beste democraat,

Volgend jaar, maart 2018, zijn de volgende gemeenteraadsverkiezingen. D66 Enschede wil weer een goed programma schrijven. Een goed programma vormt, samen met goede kandidaten, de basis voor een goed resultaat bij de verkiezingen. Help jij mee?

De permanente programmacommissie (PPC) organiseert de komende maanden een aantal discussieavonden, steeds over een ander thema. We willen op deze manier zoveel mogelijk goede ideeën verzamelen voor het verkiezingsprogramma. Dit is voor jou een mooie kans om invloed uit te oefenen op hoe Enschede er in de toekomst uit kan komen te zien!

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 7 februari (20.00-21.45 uur; Oldenzaalsestraat 3 (pand Humanitas)) en gaat over het thema Leefomgeving.

Deze avond komend de onderwerpen verkeer, afval, de openbare ruimte, natuur en veiligheid aan bod. We beginnen met een korte terugblik op wat er in het huidige programma staat en wat de fractie de afgelopen jaren heeft bereikt. Vervolgens gaan we in discussie over het thema of over concretere punten, zoals de fietsvisie, de wateroverlast of het verkeerscirculatieplan. Als jij andere concrete punten wilt inbrengen, kan dat natuurlijk ook.

Denk mee, praat mee en help mee om Enschede nog mooier te maken!

Tot 7 februari!

De PPC

Heb je een vraag over deze avond? Mail naar ppc@d66enschede.nl.