Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 november 2016

[Agenda] Steunfractieavond over sociaal-liberalisme

Woensdag 9 november heeft de steunfractie een bijeenkomst gepland met de Van Mierlo Stichting. We ontvangen dan Jan Engels, wethouder in de gemeente Bronckhorst die namens de Van Mierlo Stichting ons de achtergronden van het sociaal-liberalisme en de vertaling daarvan naar de politieke praktijk gaat toelichten. In deze bijeenkomst wil Jan graag de thema’s “ordening op orde” resp. “van opgelegde naar oprechte participatie” behandelen en wat de verbindende schakel is van het mensbeeld dat D66 hanteert.
 
Om het concreter te maken wil hij dit graag combineren met een actuele casus. Waar we als steunfractie hopen dat deze bijeenkomst alvast een start is van een onderbouwd advies aan de fractie. Na deze bijeenkomst gaan we kijken hoe we de casus verder kunnen oppakken.
 
Jullie zijn van harte welkom op woensdag 9 november vanaf 19:15 in het Stadshuis. Omdat het Stadhuis dan dicht is moeten we gebruik maken van de achteringang aan de Hofstraat.  We starten om 19:30. Aanmelden kan bij Amy Maduro op amy.maduro@d66enschede.nl