Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 november 2016

[Agenda] Diversiteitsbijeenkomst: “Onbekend maakt onbemind”

Zaterdag 5 november wordt een enerverende ontdekkingstocht. Dan zoeken we samen met een interessante groep sprekers, verrassende gasten en inspirerende deelnemers naar het onbekende dat zo vaak onbemind blijft.

De bijeenkomst wordt bijzonder omdat het niet gaat om debatteren, maar om uitwisselen. Niet om zenden maar om luisteren. Niet om aandacht trekken,  maar om aandacht delen. Niet om toehoren, maar om deelname.

Wat kan je deze middag over diversiteit verwachten? Om een je tipje van de sluier te geven: Wat weten we nou van elkaar en van onze eigen geschiedenis? Singer-songwriter Wouter Muller over verschillen en overeenkomsten tussen vluchtelingen van toen en nu. Storytelling van succesvolle allochtone ondernemers. Info expertisecentrum diversiteitsbeleid ECHO etc.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis, wel even aanmelden, zie aanmeldformulier: http://d66diversiteit.eventbrite.nl/


Datum:
zaterdag 5 november

Locatie:
De derde verdieping, bovenverdieping van Goal Gorilla
Oude Markt 9b (links van café Jansen & Janssen, Rechts van eetcafé Bar Celona).

Programma:
12.30 Registratie en inloop
13.00 Start programma
16:30 Sluiting