Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 6 april 2013

Q&A met Alexander Pechtold op 10 april in Hengelo

Waarom landen zoveel cultuurbezuinigingen in Twente? Waarom is een moderne bibliotheek zo belangrijk voor steden als Enschede en Hengelo? Hoe kunnen gemeenten omgaan met de vele extra taken die ze krijgen door de decentralisatie? En waarom vocht Pechtold eigenlijk zo hard mee voor behoud van het Rijksmuseum Twenthe?

Vraag het hem zelf! Op woensdag 10 april komt Alexander Pechtold naar de bibliotheek van Hengelo. Hij zal daar vragen beantwoorden van Twentenaren over D66, de Tweede Kamer en de actuele politieke situatie. Het staat een ieder vrij om langs te komen om zijn of haar vragen te stellen.
De Q&A vindt plaats vanaf 20.00 uur in de Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34 in Hengelo.