Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 24 februari 2010

Boris van der Ham naar de ondernemende student

Aanstaande donderdag 25 februari brengt Boris van der Ham van D66 een bezoek aan Enschede. Thema van het bezoek is studenten en ondernemerschap. Boris van der Ham zal in gesprek gaan met studentondernemers onder andere over vragen hoe het is als jonge ondernemer om een bedrijf te starten in Enschede/Nederland en wat nodig is om als bedrijf door te groeien. Ondernemende studenten zijn voor D66 Enschede een essentiĆ«le schakel om de doelstelling uit haar verkiezingsprogramma te bereiken dat kennis, innovatie en onderwijs de belangrijkste exportproducten van Enschede worden. Daarnaast is het voor D66 Enschede een speerpunt om de komende periode kennis en ondernemerschap aan de UT te koppelen aan het realiseren van duurzame initiatieven en projecten, die de regio Twente koploper laten zijn op weg naar de duurzame economie. Programma: – 15.00: Ontvangst op de campus in gebouw De Bastille (gebouw 48). – 15.10: Korte introductie over studenten op de UT en studentondernemerschap – 15.20: Ronde tafelbijeenkomst met studentondernemers – 16.00: Flyeren – 16.30: Einde programma Bij interesse van de pers voor een gesprek met Boris van der Ham kunt u contact opnemen met Jan van Lijf 06-47488977.