Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 15 februari 2009

Valentijnstaart uitgereikt aan Stichting Oostwerk

In het kader van de valentijnsactie van D66 Enschede heeft bestuursvoorzitter Jan van Lijf de valentijnstaart overhandigd aan Piet van Veen, directeur van Stichting Oostwerk. De stichting en haar medewerkers ontvingen de taart omdat D66 het erg kan waarderen dat bij de ondersteuning van toekomstige of startende ZZP’ers de focus ligt op wat iemand kan, in plaats van wat de persoon niet kan. Naast het overhandigen van de taart en het overbrengen van de felicitaties hebben de aanwezige D66’ers een uitgebreide toelichting gehad op de wijze waarop ZZP’ers worden ondersteund en in het speciaal op de administratiepool waarin mensen via een leer-/werktraject de financiĆ«le administratie van bedrijven op zich nemen. Dit mes snijdt aan twee kanten, want naast het klaarstomen van mensen voor de arbeidsmarkt worden veelal kleine zelfstandigen geholpen met hun administratie.